miercuri, 28 septembrie 2011

Casa moderna in Gothenburg – Prezentarea unor aranjamente interioare impresionante


Aceasta casa fantastica din Gothenburg, Suedia impresioneaza prin minunatul design interior. Potrivit Skeppsholmen, locuinta are nu mai putin de 9 camere si o suprafata de 400 de metri patrati. Avand integrata o gradina naturala inchisa cu vedere libera catre mare, pare ca acest cuib a fost proiectat pentru o vacanta lunga la plaja.

Casa are un etaj deschis cu multe legaturi spre diverse spatii sociale si este suficient de mare pentru a gazdui doua familii (cu doua livinguri separate, bineinteles). Tavanele inalte, luminatoarele si ferestrele generoase transforma acest spatiu intr-o casa aerisita si foarte bine iluminata.

Intrarea impresionanta dezvaluie un bar mic, o zona de socializare cu o sofa confortabila si fotolii, un semineu si o scara estetica ce duce spre etajul superior. Dormitorul cu propriul dulap imens si baia mare, atat cu dus, cat si cu cada cu jacuzzi sunt unele dintre elementele cele mai frumoase ale acestei case. Locuinta mai are si o sala de gimnastica, o sauna si o pivnita cu vinuri. Primul etaj este legat de zona piscinei, perfecta pentru un scaldat rapid si o baie de soare.

Speram sa vizionati cu placere pozele de mai jos si sa va ofere idei folositoare pentru noile voastre locuinte!

 


















 

Niciun comentariu: