vineri, 14 octombrie 2011

La ce va ganditi cand decorati o camera


Atunci cand decorati dormitorul este important sa va ganditi la functiile camerei. In primul rand, dormitorul este pentru somn si relaxare. Prin urmare, trebuie sa alegeti culoarea pe care o gasiti relaxanta. Culorile vii, intense precum rosul si portocaliul nu imbie intotdeauna la somn si este bine sa le evitati in dormitor. Iar daca va plac surprizele, fiti atenti si la anuntul de la finalul articolului !

Culori populare pentru dormitoare

Verdele si albastrul pal au efect de calmare si sunt niste culori foarte eficiente pentru zugravirea peretilor din dormitor. De asemenea, relaxante pot fi si dormitoarele purpurii. Diversele nuante de purpuriu pot avea efecte diferite asupra starii voastre de spirit. Movul deschis sau liliacul este o culoare blanda, draguta cara va arata foarte bine in dormitor. Purpuriul inchis este perfect daca doriti sa creati un efect arzator de budoir. Iar daca aceasta culoare va pare prea inchisa pentru spatiul vostru, optati pentru aplicarea pe un singur perete si pastrati restul alb.



Si acum, acum cum am promis mai sus, va anuntam ca va pregatim o supriza, una placuta .... speram noi.

URMARITI ARTICOLUL DE LUNI PENTRU A VEDEA CARE ESTE SURPRIZA SI CUM PUTETI INTRA IN POSESIA EI!

joi, 13 octombrie 2011

Parchetul laminat ofera mai mult decat frumusete si durabilitate

Probabil ca nu va ganditi prea mult la podelele voastre, pana in momentul cand trebuie sa le inlocuiti. Apoi realizati ca exista o multime de alternative. Pentru familiile ocupate, ale caror pardoseli trebuie sa fie excelente pentru copii si pentru animalele de companie, parchetul laminat este o alegere extraordinara.

Cel mai des intalnit model de podea din laminate are aspectul lemnului. Dar unele pot arata precum piatra naturala sau ca gresia. Laminatele sunt proiectate pentru a arata bine cativa ani buni, cu un minim efort pentru intretinere.



Parchetul laminat presupune un montaj usor…


Poate fi instalat pe aproape orice tip de pardoseala, daca este neteda si curata.

Usurinta montajului este unul dintre factorii care contribuie la popularitatea pardoselii laminate. Se foloseste un sistem de imbinare simplu, peste o pasla amortizoare, asezata pe sapa autonivelanta turnata anterior.

Cu cativa ani in urma, parchetul laminat trebuia lipit la imbinari, cu o substanta cu o formula speciala, rezistenta la apa, aplicata pe muchiile placii de parchet. In prezent, producatorii vin in intampinarea cererii pietei cu un sistem de imbinare care nu necesita o alta substanta adeziva, care va oferi o imbinare curata si nu este nevoie nici de scule complicate.

Deoarece montajul este atat de facil si puteti circula pe parchet imediat dupa montaj, infrumusetarea locuintei voastre cu noul parchet laminat reprezinta un proiect care poate fi realizat in doua – trei zile.

Indiferent de decorul si stilul de viata adoptat, veti gasi un model de parchet laminat care sa vi se potriveasca. Acesta poate fi folosit practic in orice zona a casei, precum bucatarii, sufragerii, camere de zi si chiar bai.


Pardoselile din parchet laminat sunt usor de intretinut…


Ingrijirea parchetului laminat este foarte usoara:  simpla aspirare sau stergere cu mopul, in mod regulat, pentru a indeparta mizeria sau pentru sterge praful si a arata ca noua, dar si pentru a evita zgarieturile. Protectiile pentru picioarele scaunelor si elementelor de mobilier sunt foarte folositoare prentru prevenirea zgarieturilor. De asemenea, presurile curate la intrarea in casa sunt eficiente pentru a nu intra cu murdarie pe picioare.


Parchetul laminat este alegerea potrivita pentru persoanele cu alergii…


Proprietatile igienice, care ofera posibilitatea unui stil de viata sanatos, fac ca parchetul laminat sa fie ideal pentru persoanele care sufera de alergii. Parchetul laminat este solutia perfecta pentru camerele copiilor, dar si pentru alte zone ale casei.

Praful nu poate sa colecteze in parchetul laminat si prin urmare acarienii nu se pot stabili in acesta. Asa ca parchetul laminat este foarte bun pentru cei ce sufera de alergie la praf, matreata etc.


Imaginile prezentate in acest articol reprezinta cateva tipuri de parchet, montate de echipa noastra pentru clientii din ultimii 4 ani de activitate.

Pentru detalii, preturi si oferte speciale, va rugam sa ne contactati pe mail: amenajari.interior.exterior@gmail.com sau la numarul de telefon: 0727.511.950.