miercuri, 18 aprilie 2012

Idei pentru a amenaja o mansarda

Un apartament la mansarda este greu de aranjat. Pereti inclinati sunt foarte eleganti, dar, de asemenea, incomozi. Planurile inclinate ocupa mai mult spaţiu şi va impiedica sa aduceti mobila multa in apartament. Ocupanţii unui apartament mansarda sunt conştienţi de dificultatea pe care o vor intampina cu amenajarea apartamentului lor intr-un mod rezonabil. Si aceştia sunt si cei care vor aprecia si mai mult proiectul prezentat de L4World.com. Pereti inclinati vor deveni o binecuvântare - nu un blestem.


 
Peretii albi sunt doar începutul. Ne vom juca cu spatiu larg. Pilonii decorativi sunt o modalitate foarte bună de a adăuga spaţiu vertical în cameră, amintindu-ne de iluzii optice si fiind foarte util în timpul amenajarii apartamentului - mai ales unul jos ca aceasta. O altă solutie bună adaptata în această cameră este montarea unui raft de-a lungul fiecarui perete. Este un loc bun pentru accesorii şi mărunţişuri.



Ferestrele imense şi înalte menţin lumina afara. Lumina soarelui subliniază textura cărămizilor şi podeaua de lemn. Insoritul apartament tip mansarda pare absolut uimitor.


Aţi văzut vreodată o bucatarie atat de interesanta? Pereţii albi care se unesc usor cu plafonul fac camera mai mare din punct de vedere optic. O fereastra ingusta este situata central, deasupra chiuvetei.


Lămpile standard subţiri ilumineaza un colţ obscur al camerei. Este un loc unde vă puteţi relaxa şi odihni perfect. Abajururile sferice ne atrag atenţia. Lumina se cerne delicat si discret. Atmosfera este prietenoasa si relaxanta.


Structura din capriori din lemn de culoare închisă accentueaza perfect frumuseţea naturală a acoperişului inclinat. Se potriveşte într-adevăr cu pereţii albi, precum si cu cei despărţitori din cărămidă. Mobilierul în culori deschise este foarte elegant. Acesta împarte camera în zone mai mici.


Mobilierul jos este cea mai bună solutie pentru camerele de la mansarda. Ea ne ajută să uităm de „cantitatea” foarte mică de spaţiu pe verticală.

Sursa imaginilor: http://l4world.com/
 
Pentru evaluari/ devize si cereri de oferta va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail alin.vasii@yahoo.com sau la numarul de telefon 0727.511.950.