miercuri, 29 octombrie 2008

Arta si creatie intr-o meserie prafuita

Amenajari interioare, design, stil, lux, simplitate si exuberanta, vise implinite si planuri puse in aplicare, toate acestea suna atat de palpitant, de incitant si de simplu de realizat. Renovarea unei locuinte nu este un proces atat de simplu cum multi dintre voi ati crede. Amenajarea unei case, pentru a locui apoi cu placere in ea, presupune mai mult decat o schita, o imaginatie bogata si o pasiune pentru culori. Avem la dispozitie sute de nuante, mii de texturi, materiale de la cele mai ieftine la cele mai scumpe. Dar stim oare sa le folosim astfel incat locuinta sa nu devina un kitch?

In spatele acestor cuvinte frumoase, stil, creatie, design, amenajari interioare, sta de fapt munca unor oameni care se lupta cu daramaturile, praful, deseurile si materialele necesare transformarii unei simple camere intr-o locuinta finisata cu gust.

Zugravii, rigipsarii, faiantarii, instalatorii sunt persoanele cheie de care depinde calitatea unei amenajari. Ei sunt cei care trebuie sa combine cu maiestrie si cu deosebita atentie ceea ce va doriti voi cu ceea ce se poate realiza de fapt. Ei sunt cei care va recomanda materialele si solutiile tehnice adecvate design-ului ales de voi si posibilul vostru designer. Ei sunt cei care, daca nu sunt tratati cu respectul cuvenit, va pot crea probleme de care nu va veti da seama decat atunci cand deja e prea tarziu. Aceste persoane, pe care voi le vedeti pline de praf si murdare in timpul lucrului, reprezinta elementul vital pentru o amenajare de succes.

Scopul acestui blog este de a va oferi informatii despre ce inseamna cu adevarat amenajarile interioare, de a va invata cum sa va feriti de "meseriasii" interesati doar de banii dumneavoastra si nu si de calitatea lucrarii, dar si de a va educa pentru a-i respecta pe cei care fac aceasta meserie.

Si daca tot suntem aici, puteti sa ne contactati, ne puteti pune intrebari, iar noi vom incerca sa va raspundem cat mai prompt.

Va vom prezenta lucrarile executate de noi, va stam la dispozitie daca veti dori sa lucrati cu noi si mai ales va facem urmatoarea propunere: nu va limitati in a admira pozele cu lucrarile noastre doar prin intermediul blog-ului, indrazniti sa mergeti in locatiile respective pentru a va convinge de priceperea noastra. In cazul unei colaborari, pretul va fi stabilit doar dupa o evaluare la fata locului a incintei dumneavoastre si nu va fi unul scazut, dar cel putin veti fi siguri ca nu va trebui sa aduceti alta firma pentru a repara in urma noastra. Si mai ales, pentru ca vorbim de stil, va asiguram ca vom lasa casa in stare impecabila, nefiind nevoie de firme de curatenie.

Pentru a va face o prima idee despre ceea ce suntem noi capabili, vom scrie articole referitoare la acest domeniu si vom actualiza periodic galeria cu poze de la lucrarile realizate de SC ALEXXELA I&T TRADING SRL.