joi, 3 mai 2012

15 Idei de bucatarie demonstrând designul scandinav



Apartamentele suedeze sunt bine cunoscute pentru caracteristicile atragatoare ale designului scandinav usor de recunoscut. Toate prezinta o paleta de culori fermecătoare, care inspiră linişte, confort, soluţiile lor de design fiind ingenioase, combinând funcţionalitatea cu stilul într-o manieră tipic suedeza. Ca orice altă cameră din apartamentele suedeze, bucatariile sunt bine planificate şi afişează un set de detalii inspirate, care creează un aspect de ansamblu luminos şi primitor.

Descoperite pe site-ul Alvhem, aceste 15 bucatarii sunt superbe, cu o personalitate bine definita. Complet echipate, cu podele minunate din lemn sau gresie, ferestre generoase ca dimensiuni, care dau un sentiment de deschidere şi spaţiu, o multime de spatiu de depozitare, aceste bucătării au toate lucrurile necesare ca să asigure locuitorii ca vor avea o viaţă modernă şi confortabilă in stil urban şi se vor bucura de mese perfecte impreuna cu prietenii şi familia. Ele sunt cu adevărat o declaraţie de design scandinav.

Bucuraţi-vă de fotografii şi va rugam să ne spuneţi care credeţi că sunt cele mai importante elemente de detaliu ale acestor bucătării cu aspect suedez.

















Fotografii: © Alvhem.