vineri, 7 octombrie 2011

Renovare garsoniera - Instalatii sanitare

Dus cu doua capete

Dus mic cu apa curgand

Apometre, scurgere toaleta si rigola scurgere dus

Dus mare cu apa curgand

Dus mare cu apa curgand

Rigola pentru scurgerea apei de la dus

Calorifer montat in camera de zi

Calorifer

Chiuveta cu baterie, in baie

Chiuveta cu baterie, incalzitor apa si apometre

Apometre in baie

Apometre apa calda si apa rece

Instalatii sanitare

Robineti apa calda si apa rece, in baie

Vas toaleta cu rezervor

Vas toaleta si rigola de scurgere, de la dus deschis
Responsabil lucrare: Alin Vasii (instalator autorizat) - 0727.511.950 - amenajari.interior.exterior@gmail.com.

marți, 4 octombrie 2011

Idei de decorare pentru camera copilului

 
Aducerea acasa a proaspatului membru al familiei este o experienta emotionanta si provocatoare pentru parinti. Este nevoie de cateva luni pentru a pregati sosirea bebelusului, iar una dintre marile imbunatatiri o reprezinta crearea unei camere a copilului, care sa fie adecvata nevoilor acestuia.

Proiectarea camerei copilasului poate reprezenta o experienta deosebita daca veti da mana libera imaginatiei si veti pune in practica unele dintre ideile trasnite pe care le aveti .Dar tineti cont si ca acea culoare aleasa pentru vopseaua din dormitor poate sa influenteze starea de spirit pe timpul noptii.

Pentru o tenta de energie puteti alege pentru pereti si tavane culori precum roz si bleu. Desenele pe pereti sunt foarte populare si extrem de vaste pentru decorarea camerelor bebelusilor si copilasilor. Puteti incepe cu tablouri din lemn, fara geam de sticla si poze scoase la imprimanta si inramate, sau puteti opta pentru diverse forme din gips-carton, accentuate prin utilizarea unor culori potrivite.

Folosind abtibilduri pentru pereti puteti crea o lume plina de aventuri in camera bebelusului, cu baloane colorate, imagini pentru copii sau alte elemente de decor specifice acestei varste, putand da si o declaratie de stil din partea casei voastre prin camera bebelusului.




















Pentru cereri de oferta, va invitam sa ne contactati telefonic la numarul 0727.511.950 sau prin e-mail: amenajari.interior.exterior@gmail.com.

luni, 3 octombrie 2011

35 de modele inedite pentru baia anului 2012


2012 se apropie cu pasi repezi, asa ca nu ar fi o idee rea daca ati incepe sa va interesati si sa alegeti stilul pentru viitoarea voastra baie. Designerii moderni nu prea mai acorda atentie bailor traditionale, fixate pe pereti, ci pe unele moderne, de sine statatoare si cu un aspect inovator.

Baile devin cu rapiditate o parte integranta a unei case moderne si nu doar o arie ascunsa, nementionata, a casei, care a fost mentinuta privata pana acum.

Asa cum veti observa in imaginile de mai jos, baia devine la fel de importanta ca si dormitorul sau ca living-ul in cadrul unui design modern al unei locuinte.
 
 











 











 

Pentru oferte referitoare la renovarea si modernizarea unei bai, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail: amenajari.interior.exterior@gmail.com sau la telefon 0727.511.950 (Alin Vasii).