marți, 23 octombrie 2012

Program "Rabla" pentru obiecte sanitare


In perioada 11 Septembrie – 30 Noiembrie 2012, Romstal lanseaza o actiune de colectare de produse vechi si de recompensare cu vouchere de cumparaturi a persoanelor care aduc astfel de produse la sediul filialelor si magazinelor Romstal.
Produsele acceptate pentru a fi colectate in campanie sunt:
  • Baterii sanitare (de lavoar, de cada, de cabina si de bideu);
  • Centrale termice (cu sau fara kit de evacuare);
  • Aparate de aer conditionat (unitate interna si unitate externa);
  • Calorifere din otel, din aluminiu si de fonta (mai putin calorifere portprosop pt baie);
  • Cazi din tabla si din fonta.
Nu conteaza brandul produselor si nici daca sunt in stare de functionare sau nu. Pentru centralele termice si aparatele de aer conditionat se va verifica integritatea lor si se vor accepta numai acelea carora nu le lipsesc componentele principale.
In momentul in care o persoana se prezinta la filiala sau magazin cu un produs din lista de produse acceptate se evalueaza produsul si se incadreaza la categoria de voucher de 15 Lei, 30 Lei sau 60 Lei in conformitate cu tabelul de mai jos:
 
Valoare voucher
Produse livrate BuyBack
15 Lei
Baterii sanitare (orice tip); Calorifere aluminiu (1 – 5 elementi);
30 Lei
Calorifere din fonta (1 – 5 elementi); Calorifere din aluminiu (peste 5 elementi); Calorifere din otel; cazi din tabla
60 Lei
Calorifere din fonta (peste 5 elementi); Cazi din fonta; Centrale termice; Aparate de aer conditionat

PASII COMPLETARII VOUCHER-ului BUY BACK:
  1. Se verifica categoria si starea produsului adus de client;
  2. Se comunica clientului categoria la care a fost incadrat si daca nu sunt contestatii din partea clientului se trece la pasul urmator. Daca clientul contesta incadrarea, se va incerca explicarea incadrarii si daca contestarea persista se va refuza primirea produsului si implicit eliberarea voucherului;
  3. Se completeaza pe fata voucher-ului numele magazinului emitent si se bifeaza cu un X casuta din dreptul categoriei (15 Lei, 30 Lei sau 60 Lei) in conformitate cu produsul adus de client;
  4. Se completeaza pe verso-ul voucher-ului produsul primit (ex: calorifer otel sau baterie lavoar etc), numele operatorului care a primit produsul si completat voucher-ul, marca sa si se stampileaza;
Beneficiarii care au intrat in posesia unuia sau mai multor vouchere de Buy Back au libertatea   sa utilizeze voucher-ele respective cand doresc, dar nu mai tarziu de 31 Decembrie 2012 si   cu conditia sa o faca in magazinul sau filiala care le-a emis.

 Sursa: http://www.romstal.ro

Pentru preturi si cereri de oferta privind manopera va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0727.511.950 sau la adresa de e-mail: alin.vasii@yahoo.com.