luni, 17 octombrie 2011

Raspunde la o intrebare si primesti un Voucher de 20% reducere


Stimati clienti si dragi prieteni,

Ne-am gandit ca ar fi bine pentru toti, daca am face mai atractiva oferta noastra de servicii. Si daca s-ar putea, sa o condimentam cu ceva nou, cu ceva pe care celelalte firme de amenajari interioare si exterioare de pe piata sa nu il foloseasca inca. Ceva unic, ceva inovator sau poate, de ce nu, ceva extravagant!

Va facem urmatoarea propunere: voi ne ajutati sa dezlegam misterul, iar noi va recompensam cu un VOUCHER de REDUCERE cu 10% din valoarea totala a lucrarilor de amenajari interioare pe care veti dori sa le realizati. Valabilitatea voucherului va fi nelimitata, pentru a-l putea folosi atunci cand va este necesar cu adevarat.

Ce trebuie sa faceti pentru a ne ajuta: Impartasiti-ne parerea voastra despre cum ar trebui sa sune o oferta irezistibila cand vine vorba de amenajari interioare! Ce v-ar surprinde in mod placut? Ce v-ar determina sa ne alegeti pe noi dintre zecile de firme pe care le mai gasiti pe net? Ce conteaza mai mult pentru voi atunci cand va ganditi ca trebuie sa va renovati casa sau sa reparati ceva? De ce va este cel mai frica atunci cand contractati o echipa de meseriasi?

Asteptam sugestiile voastre pe adresa noastra de mail: amenajari.interior.exterior@gmail.com. Absolut toate raspunsurile si sugestiile vor primi CADOU un voucher de reducere de 10% !

Primele 5 cele mai bune sugestii vor primi un voucher de reducere de 20% din valoarea lucrarilor de amenajari interioare sau exterioare ce vor fi executate.