luni, 20 octombrie 2008

Cine este Alexxela ?

SC ALEXXELA I&T TRADING SRL este firma cu experienta pe piata bucuresteana si care s-a impus datorita calitatii exceptionale a lucrarilor realizate si preturilor avantajoase pe care le practica.

Domeniul de activitate al firmei cuprinde lucrari de amenajari interioare, lucrari de reparatii si intretinere, lucrari de finisare, precum si alte lucrari de constructii.

SC ALEXXELA I-T TRADING SRL realizează lucrari de finisaj interior si exterior - zugraveli, tencuieli, sape, placari gresie + faianta, montaje parchet, compartimentari din gips-carton, scafe si diverse forme din gips-carton, tavane false, casetate, zidarie decorativa, fatade, termoizolatii cu polistiren expandat sau vata minerala, placaj piatra, instalatii sanitare si electrice si alte lucrari ce pot aparea, in functie de ideile si necesitatile clientilor.

Avem o echipa formata din 5 specialisti cu foarte multa experienta, dornica sa realizeze lucrari complexe si care este informata cu privire la cele mai noi materiale aparute pe piata. De aceea, poate sa ofere in permanenta consultanta si sfaturi profesioniste privind alegerea materialelor si a design-ului, in orice etapa a lucrarii, astfel incat visele dvs sa devina realitate.

Tinem cont de faptul ca fiecare dintre dvs are un buget in care trebuie sa se incadreze. De aceea, ALEXXELA I-T TRADING SRL va ofera preturi avantajoase, oferte promotionale si posibilitatea negocierii preturilor in functie de volumul si complexitatea lucrarii.

Ne respectam munca si va oferim calitate, rapiditate, seriozitate si garantie pentru lucrarile executate.

Pentru o oferta mai detaliata si o eventuala intalnire va rugam sa ne contactati :


Alin Vasii – Responsabil lucrari