joi, 21 mai 2009

O baie si o bucatarie...

Criza ne-a afectat pe toti, dar asta nu inseamna ca nu mai avem grija de casele noastre si nu ne dorim sa locuim intr-un spatiu frumos amenajat, confortabil si util. Un buget redus si o echipa care isi da interesul pot sa creeze un lucru frumos, de bun simt si care aduce o mare bucurie in sufletele unor oameni.

Imaginile urmatoare prezinta o baie si o bucatarie, dintr-o garsoniera, ambele renovate de echipa ALEXXELA I&T TRADING SRL. Bugetul a fost redus, dar implicatia si satisfactia au fost majore la finalizarea lucrarilor.





Aceasta este bucataria, sau cel putin un perete si pardoseala. Nu am pozat dupa ce s-a montat mobila pentru a se observa mai bine detaliile placarii cu faianta si gresie.





Baia - mult mai indragita decat bucataria, cu un efect mult mai puternic. Clientii nostri au fost mai mult decat multumiti de rezultat.

Materialele au fost cumparate de clienti, cu foarte putine sfaturi din partea noastra. Design-ul pentru bucatarie si baie, culoarea si modelul gresiei si faiantei au fost alese tot de ei. Meritul nostru este sirul de placi de faianta alba din baie, pentru a sparge putin rosul aprins, dar si calitatea lucrarilor.

Concluzia: se poate, important e sa vrei !