marți, 10 martie 2009

Recunostinta unei prietene si cliente fidele

Prietenii pot fi foarte buni consilieri si te pot ajuta atunci cand pui pe picioare o afacere. Iti ofera un sfat, suport financiar, un umar pe care sa versi lacrimi, iti ofera cunostintele lor intr-un domeniu sau altul sau mai bine spus iti ofera totul pentru a te ajuta.


Si ALEXXELA a avut nevoie de astfel de prieteni la inceputurile ei, dar si acum. Cu cat noi ne dezvoltam, cu atat mai mult implicam anumiti prieteni pentru a ne ajuta si ei cum pot, fiindu-le recunoscatori din tot sufletul.

Dar pentru unii prieteni, pentru cei de vaza si cei mai apropiati de sufletul nostru, mai oferim si altceva: sfaturi legate de amenajarea casei, punem mana si ajutam cand se monteaza ceva, lucruri marunte si nu chiar, la care ne pricepem si ar fi urat din partea noastra sa nu ii ajutam.

O astfel de buna prietena este si domnisoara Alina Popa, pe care o salutam respectuos pe aceasta cale, o prietena exceptionala, care nu a ezitat niciodata sa ne ajute si pe care am incercat si noi sa o ajutam prin termoizolarea balconului, pe unde batea crivatul si ii aducea numai necazuri in frumoasa si intima ei locuinta.

Din partea ei am primit multumiri si laude si multe recomandari, dar mai presus de toate am primit .... poezie.

Iata ce dedicatie ne-a facut Alina pentru a ne multumi pentru ajutorul acordat:

"Doua maini cu-ndemanare,
Va ridic-o casa mare,
Ce se-nvarte dupa soare,
Bucuria-i mare, mare."


"O caramida, poate doua,
Un glet si o galeata noua,
Munceste Alin in casa noua
Caci nimeni nu este ca el
In vila sau pe santier."


"Grevei tevilor din casa
I se alatura o masa,
Un instalator mai bun
Nu gasesc niciunde-cum.
Crezi? Eu zic sa pariem !
Iute iute il chemam,
Pe Costin cel iscusit,
Care iute a sosit
Cu ciocanul de lipit."

Multumim stimatei prietene si cliente pentru increderea in meseriasii nostri si mai ales in cei doi responsabili de lucrari Alin si Costin.