miercuri, 20 noiembrie 2013

Modele de bucatarii in stilul nordic

Se spune ca bucataria este inima locuintei. Este locul in care oamenii se simt confortabil, familiile se strang pentru a manca, dar mai ales pentru a petrece timp impreuna. De aceea o bucatarie trebuie sa fie frumoasa, confortabila si mai presus de orice functionala. Modelele de bucatarii din aceasta postare adopta stilul norvegian, fiecare avand propria ei personalitate, reusind in acelasi timp sa fie si un loc primitor al casei.


Peretii din caramida nefinisata din aceasta bucatarie dau impresia de industrial. Totusi, elementele din bucatarie sunt curate si finisate, din materiale precum otel inoxidabil stralucitor si mobilier modern, cum ar fi aceste scaune albe. Masa este perfecta pentru un numar mare de persoane, iar micul bar cu vedere spre oras este nemaipomenit pentru un pranz intim.




Bucataria perfecta nu trebuie sa ocupe mult spatiu. Aceasta chicineta este adapostita sub un living supraetajat, maximizand suprafata camerei. Utilizand si spatiile de deasupra si cele de dedesubt ale mobilierului, acest model de bucatarie ofera o multime de spatiu pentru depozitarea lucrurilor esentiale.



Un sentiment modern creat printr-un design de rustic si vechi. Imaginile spun totul si lasa imaginatia sa zburde.