luni, 15 martie 2010

Tapet stilat pentru o sufragerie moderna

Intrebare: Care este cheia celei mai bune combinatii de culori pentru sufragerie, folosind doar alb si negru?

Care sunt diversele metode prin care va puteti decora sufrageria, folosind doar cele doua culori, alb si negru?

Ei bine, daca dintotdeauna ati iubit aceasta combinatie superba de culori, atunci nu veti putea rezista impactului dramatic si efectului pe care il va da aceasta sufragerie.

Imensul, frumosul si diversul tip de mozaic contemporan, sau fresca, creat pe intreg peretele, va asigura ca nu trebuie sa va mai ingrijorati in legatura cu alte decoratiuni pe pereti. Utilizata intr-un mod caracterizat de gust si eleganta, aceasta combinatie de alb si negru nu va inceta niciodata sa ne faca sa ne minunam de cat de bine poate arata o sufragerie, decorata astfel.

Cu siguranta veti fi incantati de chicul si sofisticarea pe care combinatia de culori, alb cu negru, o va da, impreuna cu o masa si cateva scaune, care respecta, la randul lor, aceeasi linie cromatica. Acum...daca simtiti ca ati folosit puuutin cam prea mult din cele doua culori, puteti opta pentru o pardoseala de un maro inchis, din lemn, care va da schimbarea placuta ochilor.

Combinatia este irezistibila, mai ales cu sursa de iluminat adecvata. Jocul potrivit de lumini si umbre va crea o stare deosebita, ajutand chiar si la o mai buna digestie.

Sufrageria este cea mai potrivita camera pentru a combina albul cu negrul, iar avantajul este ca ele vor ramane intotdeauna culori la moda.

Foto: "Chic si eleganta, date de combinatia negrului cu albul, in sufragerie"

Peretii curtenitori dintr-un capat al mesei de cinat reprezinta un design indraznet si totusi suficient de subtil pentru a face o declaratie de stil. Jaluzelele albe, tip venetian, pe celelalt perete, vor permite intrarea unei cantitati adecvate de lumina naturala, pentru a curge in sufragerie si a accentua caracteristicile aspectului minimalist.

Impreuna cu cele mentionate putin mai sus, trebuie sa aveti si o mobila simpla si minimalista, pentru un plus de impact. Liniile drepte, curate ale mobilierului, impreuna cu scaunele cu spatar rotund dau un indiciu clar al erei Victoriene.

Imbinand toate aceste elemente, sufrageria va arata odihnitoare si totusi chic si stilata. In cazul in care veti dori sa adaugati orice alta culoare, o puteti face foarte usor, folosind o paleta de mostre de culori, pentru a verifica ce nuante se potrivesc cu negru si cu alb.

Acestea fiind spuse, va dorim bafta in amenajarea sufrageriei si, de ce nu, pofta buna!