duminică, 1 mai 2011

Voucher Reducere 10% - Termoizolatie fatade

VOUCHER REDUCERE 10% - TERMOIZOLATIE FATADE









Continuam seria de cupoane pentru reducere, prezentandu-va astazi o Reducere de 10% din costul manoperei pentru lucrarile de termoizolatie cu polistiren a fatadelor caselor si blocurilor.

Cupoanele nu se cumuleaza, dar in functie de cerintele clientului se va alege reducerea cea mai avantajoasa.

Pentru a obtine reducerea, tot ce aveti de facut este sa ne aratati ca stiti de ea, ati intrat pe blogul nostru si normal, sa aveti niste lucrari de amenajari interioare si exterioare de realizat. Astfel, aveti la dispozitie doua variante:

1. PrintScreen cu pagina de blog unde este afisat cuponul de reducere, deschideti un document word, dati Ctrl + V, salvati documentul si ni-l trimiteti pe e-mail (
alin.vasii@yahoo.com) impreuna cu cererea de oferta.

2. Format hartie: Pagina pe care este afisat voucherul, scoasa la imprimanta, pe care ne-o aratati atunci cand venim la fata locului pentru evaluare si oferta.

Voucherele sunt oferite gratuit si  sunt valabile pana pe
30.iunie.2011.
Mai multe imagini cu lucrari de termosistem, executate de echipa noastra de meseriasi, va invitam sa
DATI CLICK AICI.

Nu ratati urmatoarele noastre postari ! Vor urma si alte vouchere care va pot de folos, voua sau prietenilor vostri, pentru a reduce cheltuielile cu amenajarile interioare sau exterioare pe care doriti sa le executati.

Pentru mai multe informatii si cereri de oferta va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0727.511.950, pe mail la adresa alin.vasii@yahoo.com sau completand formularul de contact de pe site-ul http://www.amenajari-renovari.ghidul.ro.