luni, 27 mai 2013

Instalator in Confort City

Locuiesc de 4 ani in complexul rezidential Confort City, de pe Splaiul Unirii nr. 9. Pana acum cateva luni nu mi-a trecut prin cap sa imi fac reclama si in aceste blocuri, gandindu-ma ca sunt noi si nu sunt inca probleme cu ele.

Din fericire pentru mine, dar din pacate pentru vecinii mei, problemele au inceput sa apara (sifoane infundate, toalete defecte, baterii de chiuveta defecte, etc.) si oamenii au inceput sa caute instalator pentru instalatii sanitare, disponibil sa se deplaseze pana aici. 

Adresa nu este una tocmai usoara, mai ales daca nu ai mai fost niciodata, asa ca pentru mine reprezinta un avantaj. Oamenii vor dupa ora 18:00, atunci cand vin si eu acasa, sau in weekend. Iar daca suna duminica noaptea la ora 11 nu este absolut nici o problema, stiu ce inseamna sa ai o urgenta si sa nu te ajute nimeni, asa ca ma bucur ca imi pot ajuta vecinii si castig si un ban cinstit.

Preturile nu difera fata de alte locatii, niciodata nu am facut diferentieri in functie de zonele Bucurestiului, dar ele pot fi negociate in functie de volumul de lucrari. Daca cineva ar dori sa execut tot ce tine de instalatii sanitare si termice intr-un intreg apartament ar primi si o reducere, dar daca vorbim doar de montajul unei chiuvete pretul este acelasi ca si in alta locatie din Bucuresti.

Numar de telefon: 0727.511.950 

Program: la orice ora.

Cu stima,

Alin Vasii