sâmbătă, 30 aprilie 2011

Voucher Reducere 10% - Placare gips-carton




VOUCHER REDUCERE 10% PLACARE GIPS-CARTON





Placarea cu gips-carton sau rigips reprezinta cea mai rapida solutie de indreptare a peretilor. Gama larga de tipuri de gips-carton, atat din punct de vedere al destinatiei de utilizare, cat si al dimensiunilor, permite echipelor de meseriasi sa realizeze rapid lucruri de calitate, dar si cu o estetica deosebita.

Rigipsul poate fi usor modelat si utilizat pentru obtinerea unor forme deosebite, cu dublu rol. Rolul poate fi de ascundere a unor elemente pe care nu le dorim a fi vizibile sau pur si simplu estetic. In functie de imaginatia meseriasului si de necesitatile spatiului amenajat, o simpla ghena care acopera niste tevi inestetice poate deveni un raft, un spatiu de depozitare sau un element care sa sparga monotonia incaperii.

Scafele din gips-carton pot fi realizate cu usurinta, de multe ori fiind "sarea si piperul" unei amenajari interioare de succes.

Placarea cu gips-carton este, in acelasi timp, solutia perfecta si pentru amenajarea spatiilor comerciale si pentru renovarea halelor industriale, care isi schimba destinatia (ex. birouri, show-room-uri, ateliere etc.).

Onorand promisiunea de a oferi noi vouchere de reduceri, astazi va prezentam o Reducere de 10% din costul manoperei pentru placarea cu gips-carton.

Pentru a afla cum puteti obtine gratuit cuponul de reducere 10% va rugam sa DATI CLICK AICI !!

Valabilitate cupon: 15 Iulie 2011. ** cupoanele nu se pot cumula.

Pentru informatii si cereri de oferta: 0727.511.950 sau alin.vasii@yahoo.com sau http://www.amenajari-renovari.ghidul.ro/.

Vom reveni in curand si cu alte cupoane de reduceri, oferte si promotii !

Voucher Reducere 10% - Placare gresie si faianta

VOUCHER REDUCERE 10%
PLACARE GRESIE si FAIANTA





Atunci cand spui amenajari interioare nu poti sa nu te gandesti si la placare cu gresie si faianta. Daca in cazul amenajarilor exterioare nu ne lovim atat de des de aceasta varianta, materialele moderne oferindu-ne o gama larga de variante (piatra naturala, pavele, Bratca, Klinker etc.), in schimb, la interior, majoritatea clientilor se axeaza pe placarea cu gresie si faianta, diverse tipuri, in functie de calitate si buget, pentru renovarea apartamentului sau casei.

Gresia si faianta se folosesc foarte des pentru placarea bailor, bucatariilor, holurilor si balcoanelor si, din cand in cand, in functie de designul casei, in dormitoare.

Pentru clientii care si-au planificat realizarea unor lucrari ce implica si placare cu gresie si faianta, oferim astazi un nou cupon de reducere. Reducerea de 10% din costul manoperei pentru placare cu gresie si faianta, suprafata minima de 50 mp gresie+faianta.

Reducerea este valabila si pentru placarea gresiei de exterior, suprafata minima 50 mp. In cazul placarii treptelor cu gresie, indiferent de tipul acesteia, reducerea se negociaza, in functie de volum.

Voucherele nu se cumuleaza, sunt oferite gratuit si sunt valabile pana la 30 Iunie 2011.

Pentru a afla cum puteti obtine cuponul de reducere de 10% va rugam DATI CLICK AICI !!

Informatii si cereri de oferta se pot cere la nr. de telefon 0727.511.950, pe mail la adresa
alin.vasii@yahoo.com sau completand formularul de contact de pe site-ul nostru www.amenajari-renovari.ghidul.ro.





joi, 28 aprilie 2011

Voucher Reducere 10% - Renovare baie







Sezonul renovarilor a inceput, programul "Prima Casa 4" va face fericiti noi proprietari, promotiile curg, dar criza financiara in Romania inca nu a trecut.

Asa ca, va punem la dispozitie posibilitatea de a reduce pe cat posibil cheltuielile cu amenajarile interioare pe care vi le-ati planificat anul acesta si va oferim cateva Cupoane de reduceri. Atentie, cupoanele nu se cumuleaza, dar il puteti alege pe cel care este mai avantajos pentru planurile dumneavoastra ! !




Primul cupon din seria discounturilor oferite va ofera o Reducere de 10% din costul total al manoperei renovarii unei bai.

Ce aveti de facut pentru a primi reducerea?




In momentul cand ne contactati pentru a va face o evaluare a costurilor renovarii baii, prezentati Cuponul de reducere, in format electronic (Print Screen si atasat la mail) sau in format hartie (printarea paginii de blog pe care este afisat cuponul, in momentul evaluarii la fata locului).

Perioada de valabilitate a cuponului: 30 iunie 2011.

Imagini cu bai renovate de echipa noastra gasiti AICI.

Urmariti in continuare postarile noastre pentru a vedea noile vouchere de reducere!