joi, 7 noiembrie 2013

Idei pentru decorarea apartamentului (1)

Aranjament stil galerie 

Utilizati rafturi suspendate pentru a prezenta colectia de obiecte decorative si suveniruri. Pe langa aspectul frumos, puteti sa schimbati decorul cat de des doriti, prin mutarea obiectelor si fara a face alte gauri in pereti.


Optiuni pentru culori 

Daca nu puteti vopsi peretii apartamentului, vopsiti mobilierul. O culoare noua pentru noptiera sau pentru rama patului poate avea un impact foarte mare, uneori chiar mai mare decat daca ati fi aplicat-o pe pereti.


Alegeti depozitarea in mod deschis 

Folositi un raft metalic deschis pentru depozitarea lucrurilor din bucatarie, atunci cand aveti putin spatiu. Finisajul industrial metalic va da impresia unei bucatarii de profesionisti. Puteti incorpora si cateva elemente decorative vesele si amuzante, pentru o atmosfera mai placuta.



Materiale pentru pardoseli 

Adeseori cand ai un apartament inchiriat esti blocat cu finisajele primite la semnarea contractului. Daca pardoseala nu este pe placul tau, acoper-o cu un covor imens sau cu o mocheta ce se asorteaza cu decorul. Daca aveti o camera mica, nu va trebuie un covor mare, asa ca veti iesi destul de ieftin.



Descurcati-va cu ce aveti 

Cladirile vechi pot avea farmec, dar cateodata unele elemente pot fi o adevarata provocate. Decat sa te incrunti la ceva ce nu iti place, accepta si incearca sa il integrezi in decor. Daca gresia si faianta din baie au o culoare pe care nu o suporti, trebuie sa alegi o culoare placuta pentru a o folosi ca tema principala.
 


Amenajati intrarea 

Daca apartamentul vostru nu are prevazuta o intrare, creati voi una. Un cuier cu rafturi si spatiu de depozitat. Puneti cateva carlige suplimentare pe laterale pentru esarfe, umbrele sau pur si simplu pentru decor. Cateva cosuri pentru ochelari, chei si alte chestii esentiale pe care trebuie sa le luati rapid cand plecati vor avea un efect placut ochilor.


Stralucire

In orice spatiu mic utilizarea oglinzilor pentru decorare va face minuni. Ele vor reflecta lumina si vor da senzatia de spatiu mai mare. Atarnati o oglinda imensa in sufragerie, living sau dormitor, vizavi de fereastra, astfel incat sa primeasca lumina naturala pe care sa o reflecte in camera.


Intretineti atmosfera

Transformati peretele cu televizorul in punctul principal. Incadrati TV-ul intr-un cadru profesionist si incadrati-l cu spatii pentru depozitat. Acest televizor ar fi putut fi pus in alta pozitie, dar pentru a maximiza spatiul din apartament este necesar sa il ridicati pe o consola, iar suprafata orizontala de sub el sa o folositi altfel. 


Adaptati-va apartamentul

Gasirea unor solutii provizorii pentru updatarea apartamentul este cheia transformarii locuintei inchiriate intr-una in care sa te simti acasa. Poate v-ati dori sa modificati locul chiuvetei, dar termenii contractuali nu va permit, asa ca trebuie sa o schimbati pentru a va fi pe plac. Atarnati o perdeluta daca este chiuveta deschisa, folosind banda dublu adeziva, pentru a acoperi partea de instalatie sanitara. Ascundeti in spatele perdelei cosuri si cosulete, in care puteti pune lucrurile esentiale pe care trebuie sa le aveti la indemana.


Spatiu intim si dragut pentru luat masa

Folositi scaune din materiale transparente si o masa cu blat de sticla pentru a extinde vizual spatiul, atarnati cateva tablouri si ajustati iluminatul. 



Amplasarea mobilierului 

Imaginati-va cum ar arata apartamentul vostru fara mobila, ignorand aranjamentul actual. Vedeti daca aveti destul spatiu pentru a imparti apartamentul in zone care v-ar ajuta in ceea ce priveste functionalitatea. Trebuie sa fiti creativ atunci cand aranjati mobilierul. Trageti canapeaua in mijlocul camerei, in fata ei puneti televizorul, iar pe peretele din spate puneti un birou sau pentru o masa. 


miercuri, 6 noiembrie 2013

Dormitoare moderne pentru adolescenti

Cel mai important lucru in decorarea camerei unui adolescent este transformarea acesteia intr-una practica, simpla si vesela. Adolescentii traiesc o viata agitata si nu se complac in detalii, de aceea stilul modern de decorare presupune simplitate si pragmatism, pentru a oferi fiecaruia ce isi doreste intr-o maniera stilata si atragatoare.

In aceasta postare va prezentam o colectie de imagini a unor camere moderne pentru adolescenti, pentru a va inspira sa alegeti un design contemporan spectaculos. Aceste camere includ mobilierul care combina tot ceea ce un adolescent are nevoie in camera sa, fiind disponibile in diverse culori, pentru a se potrivi si pentru fete si pentru baieti.

Veti observa un pat simplu, modern langa un birou de studiu in majoritatea camerelor, deoarece tinerii studiaza din plin, fiind nevoie de o atmosfera de studiu confortabila. De asemenea, sunt prezente si multe rafturi, langa birou sau pe pereti, acestea fiind importante pentru ca tinerii au multe de depozitat, dar pe care ati putea pune si elemente decorative pentru a decora camera. Rafturile de pe pereti pot avea forme diverse si inovative, aspectul modern fiind cu siguranta pe placul tinerilor.

Sunt folosite culori vii, vesele, toate pe placul adolescentilor.
  Indiferent cat de mic este spatiul de care dispuneti, cu putina imaginatie si putin ajutor din partea noastra veti gasi cu siguranta solutia optima pentru a crea copilului vostru o camera in care sa se simta foarte bine.












Pentru devize si oferte de pret, va rugam sa ne contactati la nr. 0727.511.950 sau pe adresa de e-mail: alin.vasii@yahoo.com.