luni, 10 iunie 2013

Interioarele albe, un must have


Albul reprezinta perfectiunea, prospetimea si pacea si este adesea utilizat pentru a crea senzatia de spatiu marit. Interioarele albe sunt in acest sezon un must have, indiferent de functiunea spatiului.


Folosit in dormitor, albul ajuta la obtinerea unui spatiu relaxant si linistitor. Utilizat la finisarea peretilor si a pardoselii, dar si sub forma de mobilier, albul creeaza senzatia de prospetime si de curatenie, fiind, totodata culoarea puritatii. Un pat alb, ce poate fi prevazut si cu un baldachin, acompaniat de noptiere albe si de o comoda in aceeasi culoare, formeaza un spatiu perfect pentru a te putea odihni. Ca accente de culoare, poti folosi tonuri de roz pal sau de gri.

Dormitor alb

Intrucat albul are capacitatea de a reflecta lumina, acesta creeaza senzatia de marire a spatiului. Din acest motiv, poti apela la aceasta culoare si pentru a decora holul. In general, holurile sunt de dimensiuni reduse, tocmai de aceea designerii apeleaza la diferite trucuri, pentru a-l face sa para mai mare. Pardoseala poate fi realizata din parchet sau dusumea alba ori din vopsea epoxidica, in aceasta culoare. Ca mobilier, foloseste piese minimale, iar pentru a-i conferi holului personalitate, decoreaza unul din pereti cu rame albe.

Hol alb

Livingurile albe sunt un must have pentru iubitorii stilului scandinav. Acesta a inceput sa se impuna in toate zonele lumii, fiind in topul preferintelor designerilor de interior. Pornind de la un living ce are pardoseala si peretii albi, se creeaza amenajarea in jurul unei piese de mobilier, care, in general, este canapeaua. Poti alege un coltar alb, minimalist, o canapea alba, cu brate mari si husa alba, cu influente shabby chic, sau un divan alb, din lemn ori din metal. Contrasteaza cu cateva elemente negre, gri sau albastru-electric si adauga un covor alb, cu fir lung, ce va transforma livingul intr-unul primitor si calduros.

Living alb

Bucatariile albe se bucura de un real succes in ultimele sezoane. Aceasta non-culoare poate fi folosita pentru a decora bucataria, indiferent de stilul acesteia. Astfel, este utilizata cu precadere in cazul stilurilor shabby chic si rustic. Daca iti amenajezi o bucatarie shabby chic, foloseste atat piese vechi, cat si motive florale, in culori pastelate. In bucataria rustica, accentele de culoare sunt redate prin intermediul accesoriilor decorative, in special al textilelor, sub forma de motive florale, geometrice si carouri, precum in imagine. Daca esti adepta stilului minimalist sau contemporan, atunci alege un mobilier simplu, cu fronturi albe, lucioase.



Sursa: http://condo.kudika.ro.

Pentru cereri de oferta si devize estimative: 0727.511.950.

Niciun comentariu: