sâmbătă, 15 iunie 2013

29 de idei pentru a-ti amenaja dormitorul

 
Camerele mici se regasesc adesea in apartamentele cu suprafete reduse sau in casele modeste. Apartamentele mai mici par totusi mai intime, mult mai conectate cu persoana care locuieste in ele, fiind precum micul lor univers, care graviteaza in jurul lor impreuna cu cateva lucruri care sunt intr-adevar relevante si nimic in plus.

Designerii si arhitectii sunt supusi provocarilor zilnic, atunci cand trebuie sa potriveasca o personalitate mare, de obicei necunoscuta, intr-un mic dormitor, asa ca ei ne incurajeaza sa mergem pe varianta cea mai simpla, sa ne exprimam personalitatea si felul natural de a fi, sa ne punem propria amprenta asupra camerei.

In cele ce urmeaza, am facut o selectie de idei pentru amenajarea unui dormitor mic, pentru a va inspira si a va ajuta sa gasiti varianta potrivita pentru dormitorul vostru de vis.

Exista cateva lucruri care va pot ajuta daca doriti ca o camera mica sa para mai mare. Spre exemplu, puteti folosi oglinzi enorme pentru a dubla lungimea camerei, sau chiar mai bine, puteti folosi oglinzi pe doi pereti paraleli ai camerei si va rezulta iluzia unei camere interminabile, dar aceasta varianta poate fi prea ciudata pentru unele persoane.

Un alt sfat important este sa folositi culori deschise. Cea mai folosita culoare este albul, datorita senzatiei de marire a spatiului si ca zona in cauza “respira”. De asemenea, reducerea dimeniunii patului sau integrarea acestuia intr-un perete poate sa functioneze foarte bine pentru anumite spatii. 

Va sugeram sa analizati modele de design interior pentru dormitoare mici prezentate mai jos si sa extrageti din ele doar acele lucruri care vi se potrivesc.

Iar daca aveti nevoie de ajutor cu partea de lucrari de amenajari interioare sau reparatii, contactati-ne si va vom pune la dispozitie resursele noastre.


 

 














 











Sfat de final
Indiferent cat de mic este spatiul, intotdeauna exista o solutie. Uitati-va in jur si fiti sinceri cu voi insiva si alegeti 2 sau 3 lucruri inutile care va ocupa spatiu degeaba. Eliminati lucrurile inutile si pastrati totul simplu. E mai usor sa va bucurati de o viata simpla, asa ca alegeti o casa simpla.
Sursa fotografiilor: http://www.homesthetics.net/

Niciun comentariu: