miercuri, 6 noiembrie 2013

Dormitoare moderne pentru adolescenti

Cel mai important lucru in decorarea camerei unui adolescent este transformarea acesteia intr-una practica, simpla si vesela. Adolescentii traiesc o viata agitata si nu se complac in detalii, de aceea stilul modern de decorare presupune simplitate si pragmatism, pentru a oferi fiecaruia ce isi doreste intr-o maniera stilata si atragatoare.

In aceasta postare va prezentam o colectie de imagini a unor camere moderne pentru adolescenti, pentru a va inspira sa alegeti un design contemporan spectaculos. Aceste camere includ mobilierul care combina tot ceea ce un adolescent are nevoie in camera sa, fiind disponibile in diverse culori, pentru a se potrivi si pentru fete si pentru baieti.

Veti observa un pat simplu, modern langa un birou de studiu in majoritatea camerelor, deoarece tinerii studiaza din plin, fiind nevoie de o atmosfera de studiu confortabila. De asemenea, sunt prezente si multe rafturi, langa birou sau pe pereti, acestea fiind importante pentru ca tinerii au multe de depozitat, dar pe care ati putea pune si elemente decorative pentru a decora camera. Rafturile de pe pereti pot avea forme diverse si inovative, aspectul modern fiind cu siguranta pe placul tinerilor.

Sunt folosite culori vii, vesele, toate pe placul adolescentilor.
  Indiferent cat de mic este spatiul de care dispuneti, cu putina imaginatie si putin ajutor din partea noastra veti gasi cu siguranta solutia optima pentru a crea copilului vostru o camera in care sa se simta foarte bine.












Pentru devize si oferte de pret, va rugam sa ne contactati la nr. 0727.511.950 sau pe adresa de e-mail: alin.vasii@yahoo.com.

Niciun comentariu: