sâmbătă, 30 aprilie 2011

Voucher Reducere 10% - Placare gips-carton




VOUCHER REDUCERE 10% PLACARE GIPS-CARTON





Placarea cu gips-carton sau rigips reprezinta cea mai rapida solutie de indreptare a peretilor. Gama larga de tipuri de gips-carton, atat din punct de vedere al destinatiei de utilizare, cat si al dimensiunilor, permite echipelor de meseriasi sa realizeze rapid lucruri de calitate, dar si cu o estetica deosebita.

Rigipsul poate fi usor modelat si utilizat pentru obtinerea unor forme deosebite, cu dublu rol. Rolul poate fi de ascundere a unor elemente pe care nu le dorim a fi vizibile sau pur si simplu estetic. In functie de imaginatia meseriasului si de necesitatile spatiului amenajat, o simpla ghena care acopera niste tevi inestetice poate deveni un raft, un spatiu de depozitare sau un element care sa sparga monotonia incaperii.

Scafele din gips-carton pot fi realizate cu usurinta, de multe ori fiind "sarea si piperul" unei amenajari interioare de succes.

Placarea cu gips-carton este, in acelasi timp, solutia perfecta si pentru amenajarea spatiilor comerciale si pentru renovarea halelor industriale, care isi schimba destinatia (ex. birouri, show-room-uri, ateliere etc.).

Onorand promisiunea de a oferi noi vouchere de reduceri, astazi va prezentam o Reducere de 10% din costul manoperei pentru placarea cu gips-carton.

Pentru a afla cum puteti obtine gratuit cuponul de reducere 10% va rugam sa DATI CLICK AICI !!

Valabilitate cupon: 15 Iulie 2011. ** cupoanele nu se pot cumula.

Pentru informatii si cereri de oferta: 0727.511.950 sau alin.vasii@yahoo.com sau http://www.amenajari-renovari.ghidul.ro/.

Vom reveni in curand si cu alte cupoane de reduceri, oferte si promotii !

Niciun comentariu: